O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

VALORANT aspas se transfera la Leviatán

lev-aspas.jpg


Organizatia latino-americana si-a asigurat semnatura lui Erick "aspas" Santos, probabil cel mai cautat si talentat jucator din America in acest sezon. Anuntul vine ca urmare a expirarii contractului lui Tacolilla, duelistul brazilian alaturandu-se ca inlocuitor direct.

Aspas se alatura echipei @Leviatan dupa o perioada de doi ani in LOUD, facand parte din unul dintre cele mai de succes nuclee din istoria VCT. Echipa a fost creata la inceputul anului 2022, dominand Brazilia si debutand la un LAN international cu o clasare pe locul al doilea. Pentru a incheia anul, LOUD si-a revenit si a castigat Champions 2022, Aspas fiind MVP al Marii Finale.

Pentru a incepe anul 2023, LOUD a ajuns in finala LOCK//IN in fata multimii din Sao Paulo, apoi a dominat Liga Americana si playoff-ul. aspas a fost MVP-ul Ligii, incheind split-ul cu un rating de 1,23. La Champions, au eliminat favorita turneului — FNATIC, fiind una dintre cele doua echipe din timpul anului cu care au pierdut. Din nefericire, a fost o revansa dulce-amaruie, deoarece aveau sa piarda urmatorul meci si sa nu reuseasca sa-si apere titlul, parasind competitia pe locul trei.

Datorita unui debut international destul de bun si a achizitionarii celor mai buni jucatori ai rivalilor lor directi, Leviatán a inceput anul 2023 cu asteptari foarte mari. Cei mai multi au considerat ca nu au reusit. In ciuda clasarilor pe primele locuri la toate turneele la care au participat, nu au reusit sa se califice la un eveniment international.

vlr.gg
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top