O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

CS2 Anubis si Ancient sosesc in CS2 Limited Test

anubis-cs2.jpg


Dupa obisnuitele lor glumite de pe Twitter, Valve a lansat o noua actualizare pentru Counter-Strike 2 Limited Test, inlocuind Overpass si Vertigo cu Ancient si Anubis.

Ambele harti par sa fi primit tratamentul "Touchstone", primind actualizari ale iluminarii si a caracterului lor, dar nu au fost "Overhauled" ca Overpass sau "Updated" ca Nuke. Chiar si asa, doar aceste mici modificari le fac sa arate mult mai superbe decat inainte, vizibilitatea pe Ancient imbunatatindu-se si ea datorita facilitatilor de iluminare.

Anubis a fost lansata in modurile Competitive, Casual si Deathmatch, in timp ce Ancient se poate juca doar in Deathmatch si Casual.

Aruncati o privire la cum arata Anubis si Ancient in CS2 mai jos:

sXtKJoR.jpg

(Anubis Site B)

Pje4f2O.jpg

(Anubis Connector B)

QcZaRsJ.jpg

(Ancient Rampa B)

uRcD3U1.jpg

(Ancient Mid)

Alte actualizari includ imbunatatiri ale animatiilor pentru cap atunci cand te ghemuiesti in timp ce alergi si ale animatiei picioarelor atunci cand alternezi rapid intre a sta pe loc si a te misca.

Pana acum, Valve a lansat pentru public Dust2, Mirage, Overpass, Vertigo, Ancient, Anubis si Office in CS2 Limited Test, lasand Inferno ca singura harta care nu a fost inca lansata dintre cele aflate in actualul grup Active Duty. Trailerul original CS2 a aratat, de asemenea, o scurta prezentare pe Train, care a fost eliminata din randul hartilor oficiale in martie 2021, odata cu sosirea lui Ancient.

hltv.org
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top