O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

STEAM Acum poti gasi jocuri disponibile in peste 100 de limbi

Dacă vorbești indoneziană, slovacă, malaieză, arabă, ebraică, sârbă, hindi sau oricare dintre celelalte limbi compatibile cu Windows, acum poți găsi cu ușurință jocurile care sunt disponibile în limba ta. Acum ai la dispoziție o listă cu mult mai multe limbi pentru preferințele tale de limbă de pe Steam și în funcția de căutare pentru jocuri.


Setează-ți preferințele de limbă pentru a găsi jocurile potrivite
(Modifică-ți preferințele de limbă aici)
Conținutul care îți este prezentat pe Steam va fi influențat de preferințele tale de limbă, iar o bună parte dintre jocurile care îți sunt recomandate și prezentate în cadrul secțiunilor de descoperire de pe Steam vor fi jocuri care sunt disponibile în limbile indicate de tine. Limbile tale vor fi evidențiate pe paginile din magazin ale jocurilor și conținutul disponibil în aceste limbi va fi afișat mai proeminent în rezultatele căutărilor.

Poți selecta o limbă principală și oricâte limbi secundare dorești.
Limba principală va determina limba în care este afișată interfața Steam, alături de conținutul din magazinul Steam și comunitate, precum descrierile jocurilor și conținutul generat de utilizatori.
Limbile secundare îți vor permite să vezi conținut în aceste limbi, precum descrieri din magazin și recenzii ale utilizatorilor dacă acestea nu sunt disponibile în limba ta principală.
Limbile suplimentare pentru conținutul jocurilor nu sunt compatibile cu interfața Steam, descrierile paginilor din magazin și conținutul generat de utilizatori, însă te vor ajuta să găsești jocuri care au conținut disponibil în limbile tale.

fbc620918374ad47034a0303cf580574ac38bb33.jpg


Realizează căutări și filtrări în funcție de limbile tale
Preferințele tale de limbă vor influența informațiile care sunt disponibile pe paginile jocurilor din magazin și în diversele opțiuni de filtrare de pe Steam.

Paginile din magazin ale jocurilor: limbile pe care le selectezi vor fi primele care vor apărea pe paginile din magazin ale jocurilor în cadrul listei cu limbi compatibile a jocului. În plus, dacă te afli pe pagina unui joc care nu este compatibil cu niciuna dintre limbile selectate de tine, îți va fi afișată o notă în mod proeminent care îți va indica acest lucru.

Funcția de căutare și filtre: limbile pe care le-ai selectat vor apărea primele ca opțiuni în secțiunile de pe Steam care oferă o funcție de filtrare. Astfel, vei putea să selectezi rapid una sau mai multe limbi atunci când cauți jocuri care sunt disponibile în limbile dorite. De exemplu, iată rezultatele unei căutări pentru jocurile care sunt compatibile cu limba indoneziană: https://store.steampowered.com/search/?category1=998&supportedlang=indonesian

c19cb4778e25dbc20d407e089620bc0e47ceb1f9.jpg


Influența limbilor asupra funcțiilor de descoperire de pe Steam
Jocurile care sunt disponibile în limbile tale vor avea o șansă mai mare de a fi evidențiate de funcțiile de descoperire, precum lista de descoperiri Steam și recomandările de pe pagina principală a magazinului Steam.

Context
În urmă cu câteva săptămâni, am început să le permitem dezvoltatorilor să indice faptul că jocurile lor sunt compatibile cu limbile noi adăugate. De atunci și până în prezent, dezvoltatorii au indicat că peste 500 de jocuri sunt compatibile cu cel puțin una dintre aceste limbi noi.

Desigur că acesta este doar începutul, iar din ce în ce mai mulți vor folosi aceste noi instrumente pentru a indica faptul că propriile jocuri sunt disponibile cu aceste limbi noi.

Îți poți modifica preferințele de limbă aci și poți căuta jocuri în funcție de limbă dacă accesezi pagina de căutare din magazin și selectezi limbile dorite lista de filtre aflată în partea dreaptă.

store.steampowered.com
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top