O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

CS2 A Call To Arms

call-to-arms.png


Incepand cu actualizari care nu vor afecta prea mult scena competitionala: Arms Race revine in Counter-Strike cu cele mai recente noutati, inclusiv doua dintre cele mai populare harti din Global Offensive — Baggage si Shoots — care au fost actualizate la Source 2.

O mare schimbare pentru pasionatii de skin-uri va fi mecanismul de "Custom Sticker Placement", care va permite sa creati skin-ul perfect prin ajustarea pozitiei si rotatiei exacte a unui sticker. Venind in tandem este "Kilowatt Case", care include un nou cutit Kukri, precum si primul skin de pana acum pentru Zeus x27.

ysVyYhq.jpeg


Zeus a primit, de asemenea, o actualizare a gameplay-ului, deoarece acum va fi reutilizabil in toate modurile de joc, cu o intarziere de reincarcare de 30 de secunde. Fiti atenti insa, sunetul reincarcarii sale va emite un semnal sonor pentru inamic.

VYqHy4O.jpeg


Din punct de vedere al jocului, au fost facute ajustari la fumigene, care acum umbresc locurile, iar first-person bullet tracers pot fi din nou dezactivate prin utilizarea r_drawtracers_firstperson.

Cele mai importante, insa, sunt diversele modificari aduse retelei, miscarii, tragerii si avantajului peeker-ului. Conform notelor de patch-uri, avantajul celui care face peek a fost redus in multe cazuri, au fost facute ajustari la subtick, coliziunile intre jucatori au fost reparate, iar finetea alunecarii de-a lungul suprafetelor a fost imbunatatita.

Gasiti fotografii si videoclipuri ale actualizarii pe pagina A Call To Arms de pe Steam.​
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top