O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

ZURLII (RO) Reguli de joc

Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.

prpr

Alandala/Zurlii.LaLeagane.Ro
OWNER SERVER CS
Joined
Nov 3, 2016
Messages
1,899
Reaction score
622
Reguli de joc

1. Respectati-va si respectati-i pe ceilalti participanti la joc! Incalcand aceasta regula puteti suporta orice comanda disponibila unui jucator cu acces administrativ.

2. Nu se fac discriminari intre sexul, etnia sau religia jucatorilor! Hartuirea acestora, pe acest motiv, presupune kick/ban temporar 5-120 min sau ban pe termen lung pentru recidiva.

3. In cazul jucatorilor ale caror nume contin reclame sau elemente ofensatoare sau care polueaza chat cu ofense sau spam se pot da comenzi ca schimbarea numelui, avertisment in legatura cu spamchat sau ofensa, gag, kick, ban temporar .

4. In joc, sunt permise folosirea oricaror echipamente sau arme disponibile pe harta. Jucatorii cu grad administrativ "pot ajuta" fluenta jocului prin atentionarea jucatorilor care campeaza in zone greu accesibile pentru inamic (slap / slay).

5. Un serif este un jucator dispus sa sacrifice timpul de joc, daca este cazul, pentru a mentine o atmosfera relaxata si un joc corect, avand abilitati adecvate acestor situatii. Nu este un obligat sa se supuna doleantelor jucatorilor ci doar sa respecte regulile de mai jos. In cazul in care ati primit un raspuns nesatisfacator la o reclamatie referitoare la un suspect nu insistati intr-o disputa. Riscati gag/kick/ban. Autoritatea unui serif nu se discuta pe server!
Solutia adecvata este reclamatie pe forum insotita de inregistrarea unui demo din care sa reiasa ca suspectul reclamat foloseste hack in timp ce un serif activ (un serif spectator poate fi afk) sustine ca acel suspect joaca corect.

Inregistrarea unui demo se realizeaza tiparind, in consola comanda "record <nume>" pentru pornire si "stop" pentru oprire demo. In consola nu se vor tipari ghilimelele sau caracterele <>. Fisierul inregistrat va purta denumirea tastata dupa comanda "record" si se va gasi in directorul cstrike, avand extensia ".dem".
Datorita faptului ca scanarea wargods determina probleme (descarcare, lansare, scanare ) unui numar mare de jucatori (inclusiv jucatori cu STEAM), jucatorii nu vor mai fi verificati prin aceasta metoda.

D
e retinut este faptul ca serverul are sistem anticheat. Foarte putine coduri pot trece prin filtrul acestui sistem. Priviti atent si ganditi obiectiv inainte de a formula o reclamatie privind acest gen de situatie.

6. Cererile de unban sau reclamatiile postate la mai mult de 12 ore de la incident nu vor fi luate in considerare.



Reguli pentru jucatorii cu acces administrativ

1. Respectati jucatorii, tratati-i fara aroganta. Un grad de admin este o responsabilitate inainte de a fi un privilegiu. Folosirea comenzilor asupra jucatorilor, fara motive intemeiate sau probe, poate duce la downgrade/remove in cazul reclamatiilor fondate.

2. Asigurati-va ca pe server se joaca corect. In cazul in care un jucator reclama un posibil codat aveti datoria sa va asigurati ca acel jucator nu foloseste hack sau ca exista un admin spectator care urmareste jocul celui reclamat. In cazul in care neglijati aceasta obligatie riscati downgrade/remove in cazul unei reclamatii bazata pe probe.

3. In cazul cand mai multi admini sunt prezenti pe server, acestia trebuie sa colaboreze. Nu este necesar ca doi sau mai multi admini sa observe jocul aceluiasi presupus codat. Nu e in regula ca un admin sa raspunda la mai multe reclamatii simultan, in timp ce alti admini se joaca, cu exceptia cazului cand cel spectator specifica asta. Comunicati intre voi astfel incat sa distribuiti supravegherea suspectilor uniform, pe cat posibil. In cazul in care aveti dubii, in legatura cu suspectul, consultati-va intre voi. Nu va pripiti sa dati ban. Nu folositi slay in mod nejustificat. In felul asta poate reusiti sa evitati un downgrade/remove cauzat de o reclamatie fondata.

4. Nu este obligatoriu banlist-ul. In schimb, raspunsul si prezentarea probelor doveditoare pentru folosirea comenzilor in cazul cererilor de unban sau reclamatiilor pertinente, in cel mult 24 de ore de la postarea reclamatiei sau cererii de unban, sunt obligatorii. Din aceasta cauza este recomandat sa pastrati dovezi si sa vizitati forumul in zilele in care folositi comenzi care pot genera riposte. Nerespectarea acestei reguli poate duce la downgrade/remove.

5. Limbajul "deochiat" este permis in limita bunului simt. Asta presupune o anumita flexibilitate, bazata pe atitudinea celui care foloseste asemena limbaj, si de relatia acestuia cu cel cu care comunica in aceste mod. Limbajul vulgar intre cunoscuti/amici nu constituie motiv de gag, cu condita ca folosirea excesiva(spam) sa nu impiedice buna desfasurare a jocului(caterinca, cu masura, e ok... frustrare, in schimb, nu). In cazul depasirii acestei limite(la aprecierea adminului) este de preferat folosirea comenzii kick in loc de gag. Este mai eficace. In cazul cand jucatorul revine pe server si se dovedeste recalcitrant se poate folosi ban temporar 5-120 min. In cazul unui recidivist inrait se poate folosi ban pe perioada mai lunga (1-3 zile).

6. Limbajul agresiv/ofensator la adresa unui jucator din staff (in cazul in aceste se simte ofensat) se poate pedepsi cu kick/ban temporar 5-120 min. Recidiva presupune ban pe perioada mai lunga(1-3 zile), la alegerea persoanei care se considera ofensata.

7. Nu provocati tensiuni/conflicte pe server. Daca sunt discrepante de opinii intre admini, acestea se discuta doar in adminchat, de preferat chiar in chat privat(amx_psay <nume>) sau prin orice alt mod de comunicare privata. Reclamatii intre membrii staff-ului se fac pe steamchat sau la rubrica "staff only" (nu spalam rufe in public). Nu insistati intr-o disputa cu un jucator recalcitrant. Aveti mijloace de rezolvare descrise la punctele 5 si 6. Nerespectarea acestei reguli presupune downgrade/remove/ban temporar, in functie de gravitatea incidentului creat.

8. Nu se accepta comenzi agresive intre jucatorii cu acces adminsitrativ. Neglijarea acestei reguli presupune downgrade/remove/ban temporar in functie de gravitatea incidentului creat.
Exceptii se fac in urmatoarele situatii:
a. Un astfel de jucator este suspectat de hack, caz in care i se pot face probe antihack . In cazul in care este depistat i se pot aplica comenzi, ca oricarui jucator, cu conditia pastrarii de probe doveditoare.
b. Un admin o ia razna si incepe sa baneze, fara motiv, aleator sau sistematic, jucatori/admini, de asemenea cu conditia pastrarii de probe doveditoare.

9. Adminii sunt responsabili de pastrarea in siguranta a datelor de acces. Justificarea unui comportament inadecvat prin expresii de genul "mi s-a furat parola"/"mi s-a spart contul"/"a jucat altcineva cu accesul meu" nu constituie o scuza. Nu instrainati fisiere .cfg, nu permiteti accesarea acestui tip de fisiere de la distanta, nu intrati pe alte servere inainte de modificarea sau stergerea parolei de acces (setinfo _). Sau folositi comanda cl_filterstuffcmd 1 si atribuiti fiesierului config.cfg optiunea "read only" inainte de introducerea accesului (in acest caz va trebui sa repetati procedura de acces de fiecare data cand intrati pe server). Anuntati un detinator inainte de instrainarea unui cont de steam cu acces pe server sau imediat dupa pierderea acestuia!

10. In joc sunt permise folosirea oricaror echipamente sau arme disponibile pe harta. Jucatorii cu grad administrativ "pot ajuta" fluenta jocului prin atentionarea jucatorilor care campeaza in zone greu accesibile pentru inamic (slap / slay).


11. La intrebarea din cererea de acces care are legatura cu acest topic, raspunzi cu "mai tarziu".

12. Hartile se schimba la sfarsitul perioadei destinate hartii(timelimit) eventual dupa o consultare intre jucatorii din staff, astfel incat sa nu se dea mai multe voturi. In ultimele 10 min se poate vota pentru urmatoarea harta, in ultimele 5 min se poate schimba harta. Exceptii de la regula se fac in situatia observarii scaderii sensibile a numarului de jucatori sau prin exprimarea vointei majoritatii jucatorilor pentru a o schimba (facilitate rtv) . In aceasta situatie harta se poate schimba in avans, de preferat, cu acordul jucatorilor(amx_vote change_map?, amx_vote rtv? ).

13. Nu se fac discriminari intre sexul etnia sau religia jucatorilor. Comenzile date pentru acest motiv, sau hartuirea acestora presupune dowgrade/remove in cazul adminilor, kick/ban temporar 5-120 min sau ban 1-3 zile pentru recidiva, in cazul jucatorilor recalcitranti.

14. In cazul jucatorilor ale caror nume contin reclame sau elemente ofensatoare sau care polueaza chat cu ofense sau spam se pot da comenzi ca schimbarea numelui, avertisment in legatura cu spamchat sau ofensa, gag, kick, ban temporar.

15. Nu sunt valabile comenzile ban la care nu se precizeaza motiv sau motivul este de natura sa creeze confuzie. Se va da unban automat, la cererea de unban sau la inspectie log. Atunci cand banati pe cineva, treceti un motiv cat mai clar (wall/aim/speed/limbaj/ofensa etc.).

16. Comenzile "/aspec", "hook" si "grab" sunt distractive sau utile in modul knife respawn. Ele au rolul de a pune un jucator inactiv in afara jocului, de a permite fuga de atacul simultan al mai multor inamici sau de a impiedica un asemena tip de atac. Nu folositi aceste comenzi pentru a va crea avantaje in joc sau a muta un jucator necunoscut doar pentru distractie, daca acesta nu va cere asta, nu este afk sau nu incurca un duel. Riscati downgrade/remove in cazul reclamatiilor fondate. Grab are rostul de e debloca jucatori care nimeresc in spawn peste afk sau de a muta afk din calea altor jucatori.

17. Verificati periodic forumul, de asemenea verificati periodic comenzile disponibile pe server (amx_help).
 
Last edited:

Teg Kiddow

leganar
Joined
Feb 18, 2018
Messages
483
Reaction score
11
Age
37
Location
Bucuresti
85RJF2o.png
 
Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top