O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

INCHEIAT #37 LALEAGANE FULL AGE GIVEAWAY

Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.
gut-knife-banner.png

#37 LALEAGANE FULL AGE GIVEAWAY

Cu ocazia zilei de astazi in care Comunitatea LaLeagane implineste frumoasa varsta de 18 ani, punem la bataie un Gut Knife Case Hardened FT + setul M4A1-S & Tec-9 Decimator oferit de catre @AnnaHm7. Tot ce trebuie sa faceti, este sa reactionati cu like la postarea de fata si sa ne spuneti ce varsta aveati in 2006. Castigatorul va fi ales pe data de 22 septembrie. Succes tuturor!

#LALEAGANE18

Reaction score
1
12 ani de cs am inceput cu 1.6 pe dust2 la 13 ani admin pe mixuri , era pe atunci cu teamspeak si skype si vorbeam acolo , ati creat o comunitate mare si felicitari tuturor de la llg de pe 1.6 go si cs2

• Like
Reactions: dLs

IonutCbu

leganar
Reaction score
1
  • Like

Ionut2208

banned
Reaction score
1
Acuma 18 ani aveam -2 ani , acuma ca extragerea se face pe 22 septembrie ( fix de ziua ) poate imi aduce si mie putin noroc . Succes tuturor !

• Like

D r 4 X

leganar
Reaction score
4
7 ani, mă băteau boții pe easy. :whistle: cs_estate for life !

• Like

stefanel7648

banned
Reaction score
1
View attachment 61631

#37 LALEAGANE FULL AGE GIVEAWAY

Cu ocazia zilei de astazi in care Comunitatea LaLeagane implineste frumoasa varsta de 18 ani, punem la bataie un Gut Knife Case Hardened FT + setul M4A1-S & Tec-9 Decimator oferit de catre @AnnaHm7. Tot ce trebuie sa faceti, este sa reactionati cu like la postarea de fata si sa ne spuneti ce varsta aveati in 2006. Castigatorul va fi ales pe data de 22 septembrie. Succes tuturor!

#LALEAGANE18
4 ani si jucam de la varul meu mai mare cu botii

• Like
Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back