O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

INCHEIAT #37 LALEAGANE FULL AGE GIVEAWAY

Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.
gut-knife-banner.png

#37 LALEAGANE FULL AGE GIVEAWAY

Cu ocazia zilei de astazi in care Comunitatea LaLeagane implineste frumoasa varsta de 18 ani, punem la bataie un Gut Knife Case Hardened FT + setul M4A1-S & Tec-9 Decimator oferit de catre @AnnaHm7. Tot ce trebuie sa faceti, este sa reactionati cu like la postarea de fata si sa ne spuneti ce varsta aveati in 2006. Castigatorul va fi ales pe data de 22 septembrie. Succes tuturor!

#LALEAGANE18

bibanul2009

banned
Reaction score
2
View attachment 61631

Cu ocazia zilei de astazi in care Comunitatea LaLeagane implineste frumoasa varsta de 18 ani, punem la bataie un Gut Knife Case Hardened FT. Tot ce trebuie sa faceti, este sa reactionati cu like la postarea de fata si sa ne spuneti ce varsta aveati in 2006. Castigatorul va fi ales pe data de 22 septembrie. Succes tuturor!

#LALEAGANE18
Ba sefule, eu in 2006 avea mirobolanta varsta de -3 ani

Adii9

banned
Reaction score
2
View attachment 61631

Cu ocazia zilei de astazi in care Comunitatea LaLeagane implineste frumoasa varsta de 18 ani, punem la bataie un Gut Knife Case Hardened FT. Tot ce trebuie sa faceti, este sa reactionati cu like la postarea de fata si sa ne spuneti ce varsta aveati in 2006. Castigatorul va fi ales pe data de 22 septembrie. Succes tuturor!

#LALEAGANE18
-3 :)) Oricum imi place f mult serveru si cand eram mic ma uitam la tata cum juca pe sv vostru.

Reaction score
1
View attachment 61631

#LALEAGANE18
Aveam 6 ani batranu de mine

• Like
Reactions: dLs
Reaction score
14

m1h

leganar
Reaction score
1
  • Like

Shuya

Administrator
LALEAGANE® STAFF
Reaction score
5,939
-3 :)) Oricum imi place f mult serveru si cand eram mic ma uitam la tata cum juca pe sv vostru.
Genial. Daca il convingi pe taica-tu sa faca un video in care sa va vedeti amandoi si sa afirme ce spui tu, primesti un skin de $10 de la mine. Puteti sa-l trimiteti in privat pe pagina de Facebook si va promit ca nu-l publicam.

Shuya

Administrator
LALEAGANE® STAFF
Reaction score
5,939
Pe langa asta, tin sa va anunt ca nu vor fi luati in considerare cei care inregistreaza cont cu scopul de a participa la giveaway. Daca nu ati fost capabili sa inregistrati un amarat de cont timp de 18 ani, nu prea meritati sa va bagam in seama. Nu va ramane decat sa va recuperati contul vechi si sa postati din nou, asta daca aveti unul.

gaf25

banned
Reaction score
1
View attachment 61631

#LALEAGANE18[

View attachment 61631

Cu ocazia zilei de astazi in care Comunitatea LaLeagane implineste frumoasa varsta de 18 ani, punem la bataie un Gut Knife Case Hardened FT. Tot ce trebuie sa faceti, este sa reactionati cu like la postarea de fata si sa ne spuneti ce varsta aveati in 2006. Castigatorul va fi ales pe​

• Like
Reaction score
48
15 ani aveam si atunci am inceput sa joc pe laleagane. succes in continuare!

• Like

Mariaaaa

mademoiselle
Reaction score
1
View attachment 61631

#LALEAGANE18
În 2006 aveam 3 ani

• Like

FABiAN

hall of fame
Reaction score
75
🎉🎉🎉 hehe, uite ca am ajuns sa-i facem si majoratul LLG-ului, mic ai fost , mare ai ajuns.
- Parca acum cateva zile anuntam o intrunire unde sa ne putem strange, sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram.
Imi amintesc foarte bine cand m-a pus pe mine "floricel" sa organizez un fotbal cu membri llg unde trebuia sa inchiriez un singur teren sintetic , pentru 10,12persoane , iar in momentul cand a sosit ziua rezervarii m-am trezit cu peste 50pers , unde cu totii am ramas surprinsi de a trebuit sa inchiriem inca 3 terenuri . 🤪🎉🎉
- Parca acum cateva zile se facea rezervare de o masa la restaurantul "Casa Verde" si in loc de o masa inchiriam tot restaurantul . 🤪🎉🎉
- Parca acum cateva zile discutam de noile modificari la host, pe timpul cand LLG lucra cu GameZone, si am fost chemati la intalnire de ne-am trezit cu 20pers pentru 1 singur contract . 🤪🎉🎉
- Parca acum cateva zile, .... te-ai facut mare, in ochii nostrii ❤️ .
14 ani frumosi
📣 La multi ani LLG , #hof #llg
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️#hof#LLG

GHO5T

leganar
Reaction score
7
  • Like
Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back