O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

DOTA2 10-Year Anniversary Celebration

6e70042d518c9ef41230861320ff8d7312232f95.png


Din mosi-stramosi se zvoneste ca cele doua Ancienturi ar fi existat dintotdeauna, iar ca acest lucru e improbabil sa se schimbe. Fragmente antice incognoscibile asemanatoare unor tentacule, ale unei luni nebune, atemporale, sortite sa lupte pentru totdeauna. Alti batrani zic ca aceste Ancienturi ar exista de vreo zece, poate treisprezece ani. Totul depinde de vrajitorul caruia decizi sa-i acorzi atentie in padure. In orice caz, noi tindem sa le dam dreptate celor care spun „Ei bine, a trecut ceva vreme”, iar 10 consideram ca este un numar rotund si destul de frumos.

Asa ca pune-ti coiful aniversar si sarbatoreste alaturi de noi cea de-a 10-a aniversarea a jocului Dota 2, care comemoreaza o multitudine de evenimente semnificative, semi-semnificative si ocazionale care au avut loc de-a lungul acestei calatorii care a inceput in urma cu mai bine de un deceniu.

Totusi, ce fel de aniversare ar fi una fara cadouri? Tocmai de aceea, de acum si pana joi, 7 septembrie, de fiecare data cand vei castiga un meci de Dota, vei obtine o comoara comemorativa care va contine unul dintre cele treisprezece obiecte speciale asociate fiecarui an de existenta. Tot ce trebuie sa faci este sa castigi meciuri de Dota pana reusesti sa obtii toate cele treisprezece obiecte.

Lasand deoparte glumele, suntem cu adevarat norocosi sa avem o comunitate atat de devotata precum comunitatea de Dota. Suntem recunoscatori ca am reusit sa impartasim experienta acestei calatorii cu comunitatea. Asadar, in urmatoarele doua saptamani, aventureaza-te intr-un meci si sarbatoreste alaturi de noi deceniul ce tocmai a trecut. Asteptam cu nerabdare sa aflam ce ne va rezerva viitorul.

dota2.com
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top