O noua aventura incepe. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

✪ Regulament Admini

Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.

mDk -

star.laleagane.ro
Joined
Mar 18, 2013
Messages
290
Reaction score
186
Age
27
1616018244689.png


Regulament


IN ATENTIA ADMINILOR !
NU FACETI POZE LA STRAINI,DOAR DEMO PENTRU A STABILI DACA ESTE CURAT SAU NU !Dupa ora 00:00 la vot nu se mai dau decat 5 mape,cele de mai jos,altfel direct bila neagra,la 2 bile negre = -1 de_dust2, de_inferno, de_train32, de_nuke_rare, de_kabul_32
Se sanctioneaza cu ban permanent NUMAI urmatoarele infractiuni:
1. Folosirea cheat-urilor, hack-urilor, script-urilor, anti smoke-ului, anti flash-ului, no-recoil2. Jigniri/limbaj vulgar in mod repetat si/sau injuraturile grave adresate adminilor
3. Folosirea modelelor ESL, tinta la AWP, modificarea dll-urilor din folderele de cstrike instalate!Reguli:ATENTIE MARE : -NU FACETI POZE PLAYERILOR STRAINI, SE VA UTILIZA DOAR VARIANTA DEMO-ULUI PENTRU A SE DECIDE DACA PLAYER-UL ESTE CURAT !-Nu abuzati de accesul primit si nu faceti diferente, regulamentul este pentru toti, indiferent ca exista grade de rudenie, prieteni, prietena, iubita, iubit si asa mai departe!
Nu dati ban fara dovada !
Nu folositi comenzi pe un alti admini fara acceptul unui Fondator .Nu utilizati comenzi gen: amx ; map ; amx_votemap intre orele 24.00 - 10.00 ,pe durata acestor ore se joaca DUST2 ONLYDaca un admin schimba harta , sau este pe un player , si sare un alt admin peste el , se sanctioneaza ,bila neagra , maxim, -1 la grad
Intre orele 00:00 - 12:00 timpu hartii sa fie 0 de minute , iar hartile care vor rula pe server in aceasta perioada de timp, vor fi : Dust 2 - Inferno ( alternativ, in functie de traficul serverului la ora respectiva /
Nu folositi un limbaj inadecvat in fata playeriilor, in cazul in care aveti un limbaj mai "colorat" sunteti rugati sa il folositi doar pe chat-ul adminilor cu limita sau folositi optiunea psay.
Functia de admin este o obligatie, nu un privilegiu! Aveti obligatia de a va comporta exemplar fata de ceilalti playeri care va cer sfaturile/ sugestiile/cererile. Pastrati un limbaj model in limita bunului simt!
Nu dati la vot hartile care au mai fost. Folositi comanda /harti in say pentru a vedea ultimele 5 harti anterioare!
La o eventuala cerere unban/reclamatie, aveti la dispozitie maxim 36 de ore pentru prezentarea unei dovezi. ( snapshot in-game / consola / demo ).
In caz de neprezentare a dovezii jucatorul va primi Unban iar adminul avertisment sau downgrade!
Adminul este obligat sa pastreze dovada minim 7 zile !
Intr-o reclamatie au voie sa posteze doar cei implicati + conducerea server-ului (Fondatorii / Manageri / Owneri)!
Este interzisa imprumutarea sau folosirea unui acces de catre alta persoana decat cea a detinatorului actual! Orice abatere de la aceasta regula va duce direct la stergerea accesului!
Nu faceti abuz si nu folositi in interes propriu comenzile: amx_say / amx_tsay / amx_csay. Aceste comenzi se folosesc pentru a anunta link pentru ss/demo/ ultima runda, etc.
Cand intrati pe server jucati cu nickname-ul pe care aveti adminul, in caz contrar veti fi sanctionati!
Respectati-va intre voi, evitati pe cat posibil certurile pe say sau pe amx_chat, daca cineva a gresit, incercati sa ii explicati diplomat, frumos, intr-o maniera civilizata, fara sa aveti un 'ton' superior!
In cazul in care ai probleme si vei lipsi de pe server o perioada mai mare de 7 zile ai obligatia sa anunti pe forum la sectiunea Cereri Absente !
Nu dati ban-uri pe clasa de ip!! Doar daca e ABSOLUT necesar, iar ban-ul sa fie de maxim 120 de minute
Cine va fi prins ca a banat o clasa de IP pe timp "permanent" va fi sanctionat drastic,pana la remove !
Cand stati spectatori folositi comanda amx_spectate .
UP-urile & Down-urile se vor stabili doar de catre Fondatori / Co-Fondatori
Toti adminii sunt obligati sa detina un nume similar atat pe forum cat si pe server pentru a se evita unele confuzii sau sa isi puna la semnatura lui Specify de pe forum !
Atat jucatorii cat si adminii nu au voie sa faca monitor sau sa-si spuna pe TS3/Skype/ etc pozitia celorlalti jucatori de la echipa adversa.
In cazul in care acel jucator va avea demo facut si postat, aceasta scuza nu il va scapa de ban.
Atunci cand banati pe cineva, treceti un motiv cat mai clar ( wall / aim / speed / limbaj etc.)! Se vor sanctiona motivele de genul: pa, iesi, sal, injurii etc.
Daca un Co-Founder sau Owner este implicat intr-o reclamatie, se va anunta un FONDATOR pentru solutionarea problemei.
Pentru cererea de admin raspunsul la intrebarea 'Ati citit regulamentele? Este cuvantul cheie : "top5mondial"LA CERERILE PENTRU NUME REZERVAT NU SE VOTEAZA PRO CONTRA ,ACESTEA SUNT ACCEPTATE AUTOMAT!

Atunci cand se reclama un codat pe server, aveti obligatia de a anunta jucatorul prin psay ca verificati suspectul!


*Tehnic: mDk
*Admins: Veke!!!, vladimir, Donn97, Mirin <3
*Forum: HuiduuR, N-Dubz
*Ajutoare: DS*cTn, Rafa, Pallmall, Kartus, Austin

*Ne rezervam dreptul de a modifica regulamentul in orice moment fara anunt in prealabil !
*Ne rezervam dreptul de a selecta !
 
Last edited by a moderator:
Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Top