O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

RED ★ Regulament RED.LALEAGANE.RO ★

Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.

AfGanistaNNu

Red.LaLeagane.Ro
OWNER SERVER CS
Joined
Apr 17, 2015
Messages
12,224
Reaction score
2,095
Location
Red.LaLeagane.Ro
xrX7ISr.png
* ̶U̶n̶ ̶a̶d̶m̶i̶n̶/player ̶a̶l̶ ̶s̶e̶r̶v̶e̶r̶u̶l̶u̶i̶ ̶R̶E̶D̶ ̶t̶r̶e̶b̶u̶i̶e̶ ̶s̶a̶ ̶f̶i̶e̶ ̶b̶u̶t̶!̶
1. Pentru a anunța un posibil codat folosiți say_team@ (u@) + numele suspectului. Nu faceți spam sub nici o formă.
2. Jocul este FREE RUSH/CAMP atât timp cât bomba este plantată/dezamorsată, CAMP-ul fiind permis doar până la 30 secunde (00:30). Nu vă urcați pe textura mapei.
3. Respectați decizia luată de un admin când acesta spune că un jucator anunțat ulterior ca posibil hacker este curat.
4. Răspunsul la întrebarea "Ai citit regulamentul?" este mai jos in acest topic.
5. Folosirea modelelor ESL este strict interzisă (T complet rosu - CT complet albastru), excepție dacă player-ul joacă de pe CounterStrike RED v5 (un cs special pentru playerii fideli creat de AfGanistaNu).
6. Limbajul vulgar/neordonat/deranjant / limbajul toxic sau cautatul de scandal sau jigniri adresate adminilor se sancționează cu GAG 3 minute, iar dacă un player nu respectă limbajul decent, va primi BAN 10 minute ,continunând cu 60 ,120 minute și în final PERMANENT dacă nu se poate controla. Nu se dă permanent din prima. Comportamentul ofensator / toxic / certaret a unui jucator trebuie raportat de urgenta unui Director pentru a lua masurile necesare.
7. Programul hărților este împărțit în "Mape de noapte" și "Mape de zi". Acestea funcționează automat, iar dacă numărul de playeri scade se va băga fy_snow sau de_dust2 în funcție de numărul de playeri.
8. NU aveți voie să vă urcați pe hărți (planșe)/cutii duble. -> E valabil doar pentru V.I.P. ,este INTERZISĂ CAMPAREA pe ele, doar dacă urmează o confruntare și a auzit inamicul la sunet, restul neavând această posibilitate.
9. NU faceți SPAM (rebuy) cu he/flash/smoke.
10. Într-o reclamație au voie să posteze doar cei implicați + Owneri/Fondatori.
11. Respectați deciziile și sfaturile Ownerilor aceștia fiind evaluați doar de FONDATORI.
12. Folosirea cheat-urilor, hack-urilor, script-urilor, ținta AWP etc este interzisă.
13. Reclama intenționată este sancționată cu ban permanent.
14. Adminilor între accesele SERGENT-CO-OWNER le vor fi verificate banurile aleatoriu de către grupul OWNERI, urmând ca la 3 banuri fără dovadă să primească -1.
15. Este permisă folosirea strafe-ului respectiv bunnyhop-ului în limita bunului simț, evident fără scripturi și configuri imense.
16. Cine este Moș Crăciun pe server la începutul fiecărei runde indiferent de HARTA jucată (AWP/FY/DE/CSS) nu primește SLAY dacă va folosi grenăzile (HE/FB).
lmINAPr.png
1. Admini au obligația de a scrie /pw pe server pentru a primi parola de la admins only, unde pot deschide o reclamație internă. Dorim dovezi în special în cazul în care se fac referiri la Staff sau la bugurile serverului. În caz contrar, orice reclamație dintre 2 admini sau vreo nemulțumire față de server, postată oriunde, cu excepția secțiunii STAFF ONLY, va primi direct T/C și va fi mutată la Ghena RED.
2. Nu aveți voie să cereți UP (+1 la grad). La sfarșitul fiecărei luni (Primul cuvânt pentru răspunsul la întrebarea "Ai citit regulamentul? este "red" ) vă este verificată activitatea iar atunci se va stabili cine va primi UP/DOWN.
4. La o eventuală cerere unban/reclamație, aveți la dispoziție maxim 48 de ore pentru postarea dovezii.
5. REGULAMENTUL GENERAL al serverului trebuie aplicat și este o obligație a adminilor de a lua măsurile necesare pentru buna fluiditate a serverului.
6. Adminii au obligația de a respecta playerii deoarece ei ne sunt "musafiri" nouă, astfel trebuie să le oferim un mediu de joc cât mai bun prin aplicarea regulamentului NUMAI ATUNCI CÂND TREBUIE. În cazul în care un player se manifestă diferit de admini sau ceilalți participanți la joc încălcând regulamentul, în această situație se vor aplica sancțiunile conform Regulamentului General.
7. Orice BAN de orice natură, orice reclamație și orice nemuțumire, este indicat să conțină măcar o dovadă clară și concretă.
8. Nu faceți abuz de comenzile: amx_say/amx_tsay/amx_csay.
9. Toți adminii sunt obligați sa dețină același nume și pe forum și pe server pentru a se evita unele confuzii.
10. Atunci când dați BAN unui jucător, treceți un motiv cât mai clar (wall/aim/speed/limbaj/etc.). Se vor sancționa motivele de genul: pa, ieși, sal, etc. În conținutul motivului, vă este permis să scrieți ceva frumos: o felicitare, o urare, despre/cu privire la lucruri/ființe dragi etc.
11. Atunci când se reclamă un codat pe server, aveți obligația de a anunța jucătorul că verificați suspectul.
12. Respectați-vă între voi, evitați pe cât posibil certurile pe say sau pe amx_chat, dacă cineva a greșit explicați-i frumos fără să aveți un a da senzația de superioritate.
14. În cazul în care nu puteți intra pe server o perioadă mai mare de 3 zile, postați pe forum la Admin's Only secțiunea Absențe/Retrageri altfel veți fi sancționat cu REMOVE în cazul în care au trecut 7 zile.
15. Atât jucatorii cât și adminii nu au voie să facă monitor sau să folosească orice alt mijloc de comunicare pentru a spune unde sunt ceilalți participanți la joc, în cazul în care unuia dintre jucători i se face demo, nicio scuză nu va fi acceptată.
16. Comenzile între admini sunt strict interzise! Doar cine primeste aprobare de la un Director poate da kick cuiva, in rest se trateaza cu suspend indiferent de motiv. Adminii care sunt spectatori dar nu folosesc comanda amx_spectator, vor primi kick doar de la director / cu aprobare.
17. Dacă doi sau mai mulți admini se ceartă, nu aveți voie să interveniți (doar OwNeR și Director).
18. Înainte de a schimba mapa (planșa), se va executa comanda amx_votemap cu 2 mape (planșe) în topicul de vot. În cazul în care, vor fi mai mulți de 2 admini online, decizia asupra mapelor va fi luată la comun. Mapele de_dust2 si de_inferno se pot baga chiar daca se repeta in /last pentru scopul de a mentine playerii.
19. Orice intenție de a schimba o mapă (planșă), în urma rezultatului comenzii aplicate "amx_votemap", se va anunța astfel: LAST/LAST ROUND.
20. Nu este permis banul pentru motiv "no.wg". Nu aveți voie să puneți un player spectator și să-l obligați să dea wg. Playerul va fi întrebat "Faci un test wg?", iar dacă răspunde pozitiv abia atunci îl mutați spectator. (Atenție, se verifică logurile zilnic).
21. Este interzisă împrumutarea (Al doilea cuvânt pentru răspunsul la întrebarea "Ai citit regulamentul?" "inseamna") sau folosirea unui acces de către altă persoană decât cel/cea pentru care a fost făcut. Este interzisă folosirea altui nick pe server, se va folosi doar nick-ul pe care dețineți accesul.
22. Este interzisă folosirea unui limbaj vulgar sau alte onomatopee pe chat-ul normal, acest lucru este permis în limita bunului simț pe chat-ul adminilor.
23. Este interzisă deținerea unui acces pe alte servere de același gen (classic).

Măsuri principale:
Regulile scrise cu galben reprezintă sancționare prin -1

Regulile scrise cu portocaliu reprezintă sancționare prin SUSPEND
Regulile scrise cu roșu reprezintă sancționare prin REMOVE

La încălcarea acestor puncte din regulament, la decizia Directorilor
se pot lua și/doar măsuri complementare: AVERTISMENTUL

NOTĂ: Acestea au caracter facultativ, fiecare situație impunând sancțiuni diferite în funcție de gravitatea faptei
precum și de caracterul repetitiv al celui care a comis-o. Avem dreptul sa modificam regulamentul fara sa va anuntam.

Cu stimă, Staff RED.LALEAGANE.RO


 

AfGanistaNNu

Red.LaLeagane.Ro
OWNER SERVER CS
Joined
Apr 17, 2015
Messages
12,224
Reaction score
2,095
Location
Red.LaLeagane.Ro
Update

xrX7ISr.png

20. Folosirea strafe-ului respectiv bunny hop-ul in limita bunului simt, evident fara scripturi si configuri imense. (Daca zbori pe mapa esti sanctionat) + FPS MAX 150

lmINAPr.png

19.Este necesar ca un admin sa faca minim 4 postari pe forum pe saptamana. (de ex: votare server, pro/contra la cererile de admin, fun zone, prezinta-te..)

20. Nu este permis banul pentru motiv "no.wg"
 
Last edited by a moderator:
Joined
Aug 26, 2014
Messages
1,610
Reaction score
124
Age
26
Location
Wuhan, China

19. Înainte de a schimba mapa (planșa), se va executa comanda amx_votemap cu cel puțin 3 mape (planșe) în topicul de vot. În cazul în care, vor fi mai mulți de 2 admini online, decizia asupra mapelor va fi luată la comun.
20. Orice intenție de a schimba o mapă (planșă), în urma rezultatului comenzii aplicate "amx_votemap", se va anunța astfel: LAST/LAST ROUND.

Cu stimă, [#]Staff RED.LALEAGANE.RO[/#]





UPDATE!
 

AfGanistaNNu

Red.LaLeagane.Ro
OWNER SERVER CS
Joined
Apr 17, 2015
Messages
12,224
Reaction score
2,095
Location
Red.LaLeagane.Ro
21. Nu este permis banul pentru motiv "no.wg". Nu aveți voie să puneți un player spectator și să-l obligați să dea wg. Playerul va fi întrebat "Faci un test wg?", iar dacă răspunde pozitiv abia atunci îl mutați spectator. (Atenție, se verifică logurile zilnic).

Update!
 

AfGanistaNNu

Red.LaLeagane.Ro
OWNER SERVER CS
Joined
Apr 17, 2015
Messages
12,224
Reaction score
2,095
Location
Red.LaLeagane.Ro
16. Comenzile între admini sunt strict interzise! Doar cine primeste aprobare de la un Director poate da kick cuiva, in rest se trateaza cu suspend indiferent de motiv. Adminii care sunt spectatori dar nu folosesc comanda amx_spectator, vor primi kick doar de la director / cu aprobare.
UP
 
Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top