O noua aventura incepe. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

★ Regulament RED.LALEAGANE.RO ★

Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.

AfGanistaNNu

Super Moderator
Joined
Apr 17, 2015
Messages
10,438
Reaction score
577
Location
Red.LaLeagane.Ro


xrX7ISr.png
* ̶U̶n̶ ̶a̶d̶m̶i̶n̶/player ̶a̶l̶ ̶s̶e̶r̶v̶e̶r̶u̶l̶u̶i̶ ̶R̶E̶D̶ ̶t̶r̶e̶b̶u̶i̶e̶ ̶s̶a̶ ̶f̶i̶e̶ ̶b̶u̶t̶!̶
1. Pentru a anunța un posibil codat folosiți [email protected] ([email protected]) + numele suspectului.
2. Jocul este FREE RUSH/CAMP atât timp cât bomba este plantată/dezamorsată, CAMP-ul fiind permis doar până la 30 secunde (00:30).
3. Respectați decizia luată de un admin când acesta spune că un jucator anunțat ulterior ca posibil hacker este curat.
4. Răspunsul la întrebarea "Ai citit regulamentul?" este mai jos in acest topic.
5. Folosirea modelelor ESL (T complet rosu - CT complet albastru), excepție Counter-Strike RED v5
6. Limbajul vulgar/neordonat/deranjant sau jigniri adresate adminilor se sancționează cu GAG 3 minute, iar dacă un player nu respectă limbajul decent, la 3 abateri va primi BAN 10-15 minute.
7. NOAPTEA se joacă DOAR dust2, dust2x2 (23:00 - 10:00). Mapa se poate schimba și în afara programului, cu aprobarea unui Owner sau Director.
8. Pe hărțile de AWP/HE/KNIFE/FY NU AVEȚI VOIE CU: arme [m4a1, ak47, Mp5 Navy], grenăzi [HE/FLASH/SMOKE]! -> Slay
9. Pe mapa awp_bycastor nu aveți voie să campați în grotă. -> Slay
10. NU aveți voie să vă urcați pe hărți (planșe)/cutii duble. -> E valabil doar pentru V.I.P., restul neavând această posibilitate.
11. NU faceți SPAM (rebuy) cu he/flash/smoke.
12. Folosirea MICROFONULUI este interzisă.
13. Într-o reclamație au voie să posteze doar cei implicați + conducerea server-ului (Co-Owneri/Owneri/Fondatori).
14. Ownerii sunt cei cu drept de decizie maximă, decizia lor se poate contesta NUMAI prin reclamație de către un player/admin, aceștia fiind evaluați doar de FONDATORI. În cazul în care aceștia au greșit, la 3 abateri vor primi AVERTISMENT/SUSPEND/-1/REMOVE.
15. Folosirea cheat-urilor, hack-urilor, script-urilor, ținta AWP etc.
16. Reclama intenționată (în mod repetat de către același jucător/admin) către alte servere/forumuri/site-uri).
17. Adminilor între accesele SERGENT-MARESAL le vor fi verificate banurile aleatoriu de către grupul OWNERI, urmând ca la 3 banuri fără dovadă să primească -1.
18. Folosirea strafe-ului respectiv bunnyhop-ului în limita bunului simț, evident fără scripturi și configuri imense.
lmINAPr.png
1. Aveți obligația să faceți reclamă pe grupurile de CS.
2. Admini au obligația de a scrie /pw pe server pentru a primi parola de la admins only, unde pot deschide o reclamație internă. Dorim dovezi în special în cazul în care se fac referiri la Staff sau la bugurile serverului. În caz contrar, orice reclamație dintre 2 admini sau vreo nemulțumire față de server, postată oriunde, cu excepția secțiunii STAFF ONLY, va primi direct T/C și va fi mutată la Ghena RED.
3. Nu aveți voie să cereți UP (+1 la grad). La sfarșitul fiecărei luni vă este verificată activitatea iar atunci se va stabili cine va primi UP/DOWN.
4. La o eventuală cerere unban/reclamație, aveți la dispoziție maxim 48 de ore pentru postarea dovezii.
5. REGULAMENTUL GENERAL al serverului trebuie aplicat și este o obligație a adminilor de a lua măsurile necesare pentru buna fluiditate a serverului.
6. Adminii au obligația de a respecta playerii deoarece ei ne sunt "musafiri" nouă astfel trebuie să le oferim un mediu de joc cât mai bun prin aplicarea regulamentului NUMAI ATUNCI CÂND TREBUIE. În cazul în care un player se manifestă diferit de admini sau ceilalți participanți la joc încălcând regulamentul, în această situație se vor aplica sancțiunile conform Regulamentului General.
7. Orice BAN de orice natură, orice reclamație și orice nemuțumire, este indicat să conține măcar o dovadă clară și concretă.
8. Nu faceți abuz de comenzile: amx_say/amx_tsay/amx_csay.
9. Nu utilizați comenzi de genul: amx_map; amx_votemap etc. decât cu aprobare între orele 23:00 - 10:00 (durata funcționării programului de noapte).
10. Toți adminii sunt obligați sa dețină același nume și pe forum și pe server pentru a se evita unele confuzii.
11. Atunci când dați BAN unui jucător, (Primul cuvânt pentru răspunsul la întrebarea "Ai citit regulamentul?" este afganistan..") treceți un motiv cât mai clar (wall/aim/speed/limbaj/etc.). Se vor sancționa motivele de genul: pa, ieși, sal, etc. În conținutul motivului, vă este permis să scrieți ceva frumos: o felicitare, o urare, despre/cu privire la lucruri/ființe dragi etc.
12. Atunci când se reclamă un codat pe server, aveți obligația de a anunța jucătorul că verificați suspectul.
13. Timpul de primire a pozelor în urma comenzii amx_ss pe un individ este de cel puțin 3 minute și de cel mult 10 minute, altfel, acesta va primi ban permanent.
14. Respectați-vă între voi, evitați pe cât posibil certurile pe say sau pe amx_chat, dacă cineva a greșit explicați-i frumos fără să aveți un a da senzația de superioritate.
15. În cazul în care nu puteți intra pe server o perioadă mai mare de 3 zile, postați pe forum la Admin's Only secțiunea Absențe/Retrageri altfel ve-ți fi sancționat cu REMOVE în cazul în care au trecut 7 zile (Al doilea cuvânt pentru răspunsul la întrebarea "Ai citit regulamentul?" "... marianbau...").
16. Atât jucatorii cât și adminii nu au voie să facă monitor sau să-și spună pe TS3 unde sunt ceilalți participanți la joc - în cazul în care unuia dintre jucători i se face demo, această scuză nu va fi acceptată.
17. Comenzile între admini sunt strict interzise!
18. Dacă doi sau mai mulți admini se ceartă, nu aveți voie să interveniți (doar OwNeR+).
19. Înainte de a schimba mapa (planșa), se va executa comanda amx_votemap cu cel puțin 3 mape (planșe) în topicul de vot. În cazul în care, vor fi mai mulți de 2 admini online, decizia asupra mapelor va fi luată la comun.
20. Orice intenție de a schimba o mapă (planșă), în urma rezultatului comenzii aplicate "amx_votemap", se va anunța astfel: LAST/LAST ROUND.
21. Nu este permis banul pentru motiv "no.wg"
22. Este interzisă împrumutarea sau folosirea unui acces de către altă persoană decât cel/cea pentru care a fost făcut. Este interzisă folosirea altui nick pe server, se va folosi doar nick-ul pe care dețineți accesul.
23. Este interzisă folosirea unui limbaj vulgar sau alte onomatopee pe chat-ul normal, acest lucru este permis în limita bunului simț pe chat-ul adminilor.
24. Este interzisă deținerea unui acces pe alte servere de același gen (classic).


Măsuri principale:
Regulile scrise cu galben reprezintă sancționare prin -1

Regulile scrise cu portocaliu reprezintă sancționare prin SUSPEND
Regulile scrise cu roșu reprezintă sancționare prin REMOVE

La încălcarea acestor puncte din regulament, la decizia Directorilor
se pot lua și/doar măsuri complementare: AVERTISMENTUL

NOTĂ: Acestea au caracter facultativ, fiecare situație impunând sancțiuni diferite în funcție de gravitatea faptei
precum și de caracterul repetitiv al celui care a comis-o.

Cu stimă, [#]Staff RED.LALEAGANE.RO[/#] 
Last edited by a moderator:

AfGanistaNNu

Super Moderator
Joined
Apr 17, 2015
Messages
10,438
Reaction score
577
Location
Red.LaLeagane.Ro
Update

xrX7ISr.png

20. Folosirea strafe-ului respectiv bunny hop-ul in limita bunului simt, evident fara scripturi si configuri imense. (Daca zbori pe mapa esti sanctionat) + FPS MAX 150

lmINAPr.png

19.Este necesar ca un admin sa faca minim 4 postari pe forum pe saptamana. (de ex: votare server, pro/contra la cererile de admin, fun zone, prezinta-te..)

20. Nu este permis banul pentru motiv "no.wg"
 
Last edited by a moderator:

aka TuborG

leganar
Joined
Aug 25, 2014
Messages
1,603
Reaction score
105
Age
23
Location
Wuhan, China

19. Înainte de a schimba mapa (planșa), se va executa comanda amx_votemap cu cel puțin 3 mape (planșe) în topicul de vot. În cazul în care, vor fi mai mulți de 2 admini online, decizia asupra mapelor va fi luată la comun.
20. Orice intenție de a schimba o mapă (planșă), în urma rezultatului comenzii aplicate "amx_votemap", se va anunța astfel: LAST/LAST ROUND.

Cu stimă, [#]Staff RED.LALEAGANE.RO[/#]

UPDATE!
 
Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Top