O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

RED UNIVERSITY ÎNSCRIERE PENTRU TEST

str33s

Red.LaLeagane.Ro
OWNER SERVER CS
Reaction score
548
Website
www.laleagane.ro
Nick: .Marius
Data de când ați luat acces: 01.01.2023
Dovada cu link-ul acceptat (dacă este cazul): https://laleagane.ro/forum/threads/red-cerere-admin-marius.851175/

Am luat la cunostinta.
Vei susține testul cu str33s, pe data de 02.01.2023 în jurul orelor 16:00-20:00.
În cazul care nu se poate să susții testul, imi poti lasa un mesaj in privat pe (forum/discord) cu data si ora la care poti sustine testul!

P.S

Sa ai discord-ul instalat deoarece am nevoie de partajarea ecranului in momentul in care sustii testul!

NuSuntZucky

leganar
Reaction score
11
rhSu6to.png

Toți cei care au grad SERGENT pe server, au la dispoziție 3-5 zile de la primirea accesului pentru a da un REPLY "Am luat la cunoștință".

Cei ce vor pune acest
REPLY în acest TOPIC vor primi o dată și o oră când vor fi programați să susțină TESTUL ADMINULUI ce se bazează pe toate cunoștințele din "Regulament General" și "Manualul admini"

[!]: Testul adminului va conține postarea a 2 demo-uri (un demo realizat pe un suspect de aim și un demo pe un suspect de wall + 10 întrebări într-un interval de 10-15 minute după modul de completare de către dumneavoastră.
[!]: Nota de promovare va fi 7, altfel nu promovați, urmând o nouă cerere să faceți după 7 ZILE.
[!]: Nu este nimeni scutit să dea acest TEST deoarece toți avem defectul de a uita și sunt persoane ce iau GRAD donând neavând experiență.

Rugămintea mea este, pe lângă acel REPLY, să faceți un post cu acest model:

[!] Notă: Acest test este obligatoriu, în cazul în care un ADMIN nu se înscrie, se deduce că nu are prezența făcută, astfel riscă SUSPEND/REMOVE.
[!] Notă: Testul va fi dat prin intermediul Admin School

ATENȚIE: Nepromovarea testului nu duce la suspendarea gradului actual pentru grad SERGENT ci doar la cei cu grad superior după hotărârea DIRECTORILOR.

Cu respect, aka.TuborG :)

rhSu6to.png

Toți cei care au grad SERGENT pe server, au la dispoziție 3-5 zile de la primirea accesului pentru a da un REPLY "Am luat la cunoștință".

Cei ce vor pune acest
REPLY în acest TOPIC vor primi o dată și o oră când vor fi programați să susțină TESTUL ADMINULUI ce se bazează pe toate cunoștințele din "Regulament General" și "Manualul admini"

[!]: Testul adminului va conține postarea a 2 demo-uri (un demo realizat pe un suspect de aim și un demo pe un suspect de wall + 10 întrebări într-un interval de 10-15 minute după modul de completare de către dumneavoastră.
[!]: Nota de promovare va fi 7, altfel nu promovați, urmând o nouă cerere să faceți după 7 ZILE.
[!]: Nu este nimeni scutit să dea acest TEST deoarece toți avem defectul de a uita și sunt persoane ce iau GRAD donând neavând experiență.

[!] Notă: Acest test este obligatoriu, în cazul în care un ADMIN nu se înscrie, se deduce că nu are prezența făcută, astfel riscă SUSPEND/REMOVE.

ATENȚIE: Nepromovarea testului nu duce la suspendarea gradului actual pentru grad SERGENT ci doar la cei cu grad superior după hotărârea DIRECTORILOR.

NuSuntZucky

leganar
Reaction score
11
rhSu6to.png

Cei ce vor pune acest

Cu respect, aka.TuborG :)
Nick NuSuntZucky
Data de când ați luat acces 13.01.2023
Dovada cu link-ul acceptat
(dacă este cazul) https://laleagane.ro/forum/threads/red-cerere-admin-rezolvatĂ.851618/post-5549694
am luat la cunostinta !

str33s

Red.LaLeagane.Ro
OWNER SERVER CS
Reaction score
548
Website
www.laleagane.ro

ClaudiuLLG16

leganar
Reaction score
34
Nick: ClaudiuLLG
Data de când ați luat acces: 18.03.2023
(dacă este cazul): https://laleagane.ro/forum/threads/university-red-⚜-Înscriere-pentru-test.749339/

Am luat la cunoștință

str33s

Red.LaLeagane.Ro
OWNER SERVER CS
Reaction score
548
Website
www.laleagane.ro
Nick: ClaudiuLLG
Data de când ați luat acces: 18.03.2023
(dacă este cazul): https://laleagane.ro/forum/threads/university-red-⚜-Înscriere-pentru-test.749339/

Am luat la cunoștință
In cursul acestei zile sau cel tarziu maine (19.03) vom sustine testul!

cactus-

leganar
Reaction score
68
Am luat la cunostinta!
Nick: aerox
Data de când ați luat acces: 21.03.2023
(dacă este cazul)

str33s

Red.LaLeagane.Ro
OWNER SERVER CS
Reaction score
548
Website
www.laleagane.ro
Am luat la cunostinta!
Nick: aerox
Data de când ați luat acces: 21.03.2023
(dacă este cazul)
Lasa-mi mesaj pe steam sau discord pentru a discuta cand putem programa testul!

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back