O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.
Zombie Deathmatch

CS:GO Zombie Deathmatch 0.1.2

Caracteristici principale

Fiecare runda va incepe cu totii jucatori la Survivors (Counter-Teroristi) impotriva zombilor controlati de catre boti (Teroristi). Cei din Survivors nu vor avea posibilitatea unui nou spawn; daca mor, acestia se vor transforma in zombi. Daca toti supravietuitorii sunt ucisi, zombii castiga; daca cel putin un supravietuitor reuseste sa ramana in viata pana la sfarsitul rundei, echipa de Survivors castiga.

Pentru a incuraja jocul tacticos si a limita cat de mult posibil camping-ul, cei din echipa supravietuitorilor nu vor putea sari. Vor putea insa, achizitiona arme si grenade la inceput de runda pentru a inlocui echipamentul de care dispun by default. De semenea, vor putea folosi lanterna in locurile intunecoase. Zombii pe cealalta parte, vor putea sari, dar isi vor putea folosi doar ghearele pentru a ataca si nu dispun de o lanterna sau vreun alt instrument.
  • Compatibil cu plugin-ul de Deathmatch 2.0.9; citeste Cerintele de compatibilitate de mai jos;
  • Daca toti jucatorii se afla la spectatori, botii vor ocupa ambele echipe si vor juca intre ei pentru divertismentul vostru;
  • Hartilor incetosate le-au fost adaugata si mai multa ceata pentru a crea o atmosfera mai infricosatoare si misterioasa;
  • Sange suplimentar atunci cand zombii sau supravietuitorii sufera daune;
  • Lanternele sunt disponibile supravietuitorilor; apasati tasta F pentru aprindere;
  • Focul grenadelor incendiare ard supravietuitorii si zombii timp de cel putin 3 secunde, asa ca aveti grija unde le aruncati!

Cerinte de compatibilitate

Daca decideti sa folositi plugin-ul de Deathmatch suplimentar cerintelor de mai sus, asigurati-va ca setati "dm_enable_valve_deathmatch" pe "yes" in fisierul addons/sourcemod/configs/deathmatch/deathmatch.ini, dar aveti in vedere ca utilizarea sa nu este necesara.

Daca doriti sa modificati valoarea de HP a supravietuitorilor sau a zombiilor, instalati Set Start Health sau un plugin similar.


Recomandari

Se recomanda gazduirea unui server de FastDL; acest addon include modele si materiale personalizate pe care probabil multi jucatori nu au avut posibilitatea sa le descarce inainte, iar fara un server de FastDL nu se vor putea conecta pe server.

Orice harta care este compatibila cu modul oficial de deathmatch va functiona cu acest addon atat timp cat permite folosirea botilor. In ciuda acestui fapt insa, va recomandam sa folositi harti deschise cu suport bun pentru boti pentru a minimaliza camping-ul (ex. harti care vin cu fisierul personalizat NAV si nu a fost generat automat de catre CS:GO). Daca aveti dubii, atunci de_dust2 este harta potrivita pe care puteti experimenta acest mod de joc, in special cu fisierul NAV de aici.

Folositi un plugin separat de mesaje precum ServerAdvertisement3 prin care sa prezentati modul de joc sa explicati jucatorilor noi caracteristicile acestuia.


Instructiuni de instalare

  • Extrageti fisierul .zip si plasati tot continutul in folderul /csgo; daca aveti un server de FastDL, plasati continutul din folderul FastDL in serverul dvs.

Screenshots


zombie-dm-1.jpg
zombie-dm-2.jpg
  • Like
Reactions: Kiwi
Author
LALEAGANE®
Downloads
53
Views
206
First release
Last update
Rating
0.00 star(s) 0 ratings

More resources from LALEAGANE®

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top