O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.
Grenade Slower

COUNTER-STRIKE Grenade Slower 1.3

Caracteristici generale

Pluginul Grenade Slower este destinat imbunatatirii dinamicii de joc in Counter-Strike, prin introducerea unui efect de ranire suplimentar. Cand un jucator este lovit de o grenada, viteza acestuia va fi redusa pentru un anumit interval de timp, fortand jucatorul sa-si reevalueze tacticile si strategiile. Acest mecanism introduce un nou nivel de strategie si planificare, cu accent pe utilizarea eficienta a grenadelelor si pe gestionarea consecintelor atunci cand un jucator este lovit.

In plus, pluginul ofera o gama larga de optiuni de personalizare, permitand administratorilor sa controleze viteza maxima de miscare dupa ce un jucator este lovit, durata efectului de incetinire si daca ecranul jucatorului va fi inrosit sau nu. Acest grad de personalizare face ca Grenade Slower sa fie o adaugare flexibila si valoroasa pentru orice server Counter-Strike.

Cerinte de compatibilitate

Instructiuni de instalare

  • Puneti fisierul amxx in addons/amxmodx/plugins
  • Puneti fisierul sma in addons/amxmodx/scripting
  • Deschideti addons/amxmodx/configs/plugins.ini si adaugati la sfarsitul fisierului grenadeslower.amxx
  • Restartati sau schimbati harta.
Cvars

Pluginul include o serie de cvar-uri pentru a personaliza comportamentul sau:
  • grenadeslower 1/0 - activeaza sau dezactiveaza pluginul (pe default este valoarea 1);
  • grenadeslower_speed - seteaza viteza maxima cu care va putea merge un jucator dupa ce a fost lovit de o grenada (pe default este valoarea 100). Viteza normala este de 260;
  • grenadeslower_duration - seteaza durata in secunde pana cand viteza jucatorului va fi resetata la normal (pe default este valoarea 3);
  • grenadeslower_fade 1/0 - activeaza/dezactiveaza inrosirea ecranului jucatorului care a fost lovit de o grenada (pe default este valoarea 1).
Author
LALEAGANE
Downloads
54
Views
185
First release
Last update
Rating
0.00 star(s) 0 ratings

More resources from LALEAGANE

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top