O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

SUD Mandrie si respect!

Alex

Sud.LaLeagane.Ro
OWNER SERVER CS
Joined
Aug 5, 2009
Messages
1,198
Reaction score
1,055
Age
31
Location
Lost in space
Scriu acest mesaj inainte de ziua de maine, indiferent de locul de maine din GMT. Acum 4 luni am luat impreuna o decizie, toti, si anume sa ducem iar SUDUL in top. In acel moment multi dintre noi erau in prag de retragere, lasare, stergere a acestui joc. Si am lasat toti deoparte aceste ganduri pentru Vlad, pentru fratele nostru. Scopul nostru a fost sa ajungem in TOP15 GMT, lucru pe care nu l-am atins inca dar care nici nu mai conteaza in acest moment. Suntem 5 mondial, #1 in LLG in acest moment, lucru care acum 4 luni nu ar fi fost fezabil. Cu acesta ocazie doresc sa va MULTUMESC tuturor care ati decis sa puneti umarul la revenirea acestui server acolo unde ii este locul. Multi dintre voi ati donat bani, multi bani, altii ati donat timp, idei, ati pus suflet si ati fost alaturi zi de zi alaturi de playerii nostrii. Nu am fi reusit sa ajungem aici fara ca toti sa puna umarul. Vreau sa va spun ca sunt mandru de cum v-ati mobilizat si aveti parte de respectul meu etern.

"Heroes get remembered, but LEGENDS never dies." @Vladimirescu

P.S. I miss you everyday my brother.
 
Last edited by a moderator:

dripsky

CS.LaLeagane.Ro
OWNER SERVER CS
Joined
Apr 23, 2017
Messages
2,621
Reaction score
1,177
Location
@LaLeagane
Congrats guys! Toate cele bune!
LEGENDS never dies. @Vladimirescu
flying girls generation GIF
 

Drama queen

mademoiselle
Joined
Mar 22, 2019
Messages
532
Reaction score
499
Location
Spitalul de psihiatrie
Știu că Vlad, a ales cei mai buni oameni să Ć®i ducă serverul și numele mai departe. šŸ¤
Cred că asta și a dorit Ć®ntotdeauna, a ținut Ć®ntotdeauna aproape oamenii care știa că se vor implica.. Iar ăsta e rezultatul. Invidia și cearta? Neah, nu e pentru noi.. Suntem persoane mature, nu puștani fără experiența Ć®n joc și Ć®n viața.
Cheers.
Luv šŸ¤šŸ«‚
Drama Queen GIF
 

odynacho

leganar
Joined
Aug 7, 2019
Messages
12
Reaction score
3
Age
25
Location
Constanta
Cand ai echipa cu care sa mergi la drum lung, nu ai teama de nici-un obstacol ! Ma bucur si imi pare bine ca sunt in staff ul asta minunat, voi incerca si eu sa pun umarul la un plus de ajutor :)
 
Joined
Dec 29, 2011
Messages
853
Reaction score
73
Age
35
Bai sincer,de cand am inceput sa joc pe acest server am intalnit numai oameni de treaba,cu suflet bune.Joc pe sud daca nu ma insel de cand am facut si contul din 2011.Au trecut 11 ani de joc pe sud si am contribuit cat am putut si cu timp si cu donatii.Sudul o sa ramana pentru mine serverul de suflet.Repstect pentru vlad alex si clx care au facut imposibilul sa fie posibil.
 

Alex

Sud.LaLeagane.Ro
OWNER SERVER CS
Joined
Aug 5, 2009
Messages
1,198
Reaction score
1,055
Age
31
Location
Lost in space
Salutari la toata lumea. Astazi se implineste fix 1 an de cand fratele Vladut nu mai e printre noi. Un an greu, dificil, cel putin pentru mine, dar cu ajutorul vostru inca sunt aici, suntem aici, si suntem mai puternici ca niciodata. Asadar, maxim de multumiri tuturor.

Iar in cinstea lui Vlad, pana Vineri inclusiv, o sa fie FREE VIP pe server all day long.


"Heroes get remembered, but legends never die."
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top