O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

Usage for hash tag: AAPES

1. Shuya

NFT Colectia de NFT-uri Apocalyptic Apes

#AAPES
  2. Shuya

@ladies, e timpul sa facem babies. #AAPES
  3. Shuya

...sa surprinda. Imperecherea intre Apocalyptic Apes si Apocalyptic Queens va produce baby apes care vor prelua din caracteristicile parintilor. Pe langa faptul ca echipa lucreaza la niste chestii unice de care vor beneficia cei care detin NFT-uri din colectiile lor: THE APOCALYPSE #AAPES
  4. Shuya

NFT Colectia de NFT-uri Apocalyptic Queens

...dintre cele 15 NFT-uri din categoria de One of Ones prezinta cate un soundtrack si ofera posibilitatea celor care le detin sa beneficieze de un percentual din eventualele castiguri din streaming. https://open.spotify.com/playlist/3W6SFtV9rgwYE7COlGMwfe?si=b239dc5819c74e8b #AAPES #AAPEQUEENS
  5. Shuya

OPENSEA Primele NFT-uri

...sprijina Apocalyptic Apes & Queens si sunt aproape de comunitate de cate ori au ocazia. Nume precum @FrencHMonTanA, @SammyArriaga si preferata mea @electramustaine. Also, we are fucking following each other 😁 Iar in cazul in care doriti sa ascultati si altceva in afara de manele: Click #AAPES
  6. Shuya

NFT Colectia de NFT-uri Apocalyptic Queens

...fost facute publice: Legendary Queens. Un numar total de 15 cu atributii speciale din diferite filme/jocuri (Storm din X-Men, Batwoman, Harley Quinn din Batman, Alien Queen, Princess Leia din Return of the Jedi, Kitana din Mortal Kombat, etc.) si care reintra in categoria de One of Ones...
  7. Shuya

OPENSEA Primele NFT-uri

Cel mai scump NFT pe care l-am achizitionat pana acum — 0.49 ETH (945.53 USD). Face lejer 2-3 ETH pana la sfarsitul anului. P.S. #AAPES
  8. Shuya

OPENSEA Primele NFT-uri

Am convins si creata sa investeasca in NFT-uri. So far so good. #AAPES
  9. Shuya

OPENSEA Primele NFT-uri

Ofertele continua. Nu acceptam mai putin de 10 ETH, mai ales datorita faptului ca sunt doar unsprezece la numar dintr-un total de 8,888. #AAPES
  10. Shuya

OPENSEA Primele NFT-uri

...patru Queen Apes la pretul de 0.32 ETH (894.71 USD) si ulterior la reveal am primit si primesc zilnic oferte de peste 0.33 ETH (922.67 USD) doar pentru Medusa. Oportunitate mare pentru cei care dispun de fonduri sa se alature proiectului si sa acumuleze/tina de ele. Next blue chip NFT. #AAPES
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back