O poveste fara sfarsit. LaLeagane - It's all about gaming!

2006 and still counting.

REZOLVATA Reclamatie Hector

Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.
Joined
Jun 25, 2023
Messages
5
Reaction score
1
Numele cu care ai jucat pe server:dau si fug
Numele serifului stresant:Hector
Ora(cu aproximatie):12:10
Motiv:ban pe nedrept
Dovada (print screen la consola):
Alte precizari:am fost banat de catre hector dupa ce am nimerit niste noscopeuri cu awp ul asupra lui laur, laur vorbind cu hector sa imi dea ban,mai tarziu, hector a cerut sa fac o verificare wcg , eu l.am intrebat cum se face iar acesta mi.a dat ban
eu ma joc cs 1.6 doar pe acest sv de aceasta sunt foarte revoltat
 

Attachments

  • 20230625122719_1.jpg
    20230625122719_1.jpg
    96.5 KB · Views: 36
Joined
Jun 25, 2023
Messages
5
Reaction score
1
15. Nu sunt valabile comenzile ban la care nu se precizeaza motiv sau motivul este de natura sa creeze confuzie. Se va da unban automat, la cererea de unban sau la inspectie log. Atunci cand banati pe cineva, treceti un motiv cat mai clar (wall/aim/speed/limbaj/ofensa etc.).
 
Joined
Jun 25, 2023
Messages
5
Reaction score
1
1. Respectati jucatorii, tratati-i fara aroganta. Un grad de serif este o responsabilitate inainte de a fi un privilegiu. Folosirea comenzilor asupra jucatorilor, fara motive intemeiate sau probe, poate duce la downgrade/remove in cazul reclamatiilor fondate.

2. Asigurati-va ca pe server se joaca corect. In cazul in care un jucator reclama un posibil codat aveti datoria sa va asigurati ca acel jucator nu foloseste hack sau ca exista un serif spectator care urmareste jocul celui reclamat. In cazul in care neglijati aceasta obligatie riscati downgrade/remove in cazul unei reclamatii bazata pe probe. In cazul solicitarii scanarii Wargods sau postarii de screenshots (in urma comenzii amx_ss), seriful este obligat, ca anterior solicitarii, sa porneasca demo, astfel incat sa vada ca jocul suspectului de hack justifica solicitarea.
 
Status
Subiectul a fost blocat si nu sunt permise comentarii ulterioare.
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back
Top