Salut,
am si eu o problema, am windows 7 x64 si nu imi apare meniul si consola in cs dar cand dau cu mausul se aude sunetul de parca ar fi acolo. va rog daca cineva stie cum pot rezolva dau o bere![]()

Salut,
am si eu o problema, am windows 7 x64 si nu imi apare meniul si consola in cs dar cand dau cu mausul se aude sunetul de parca ar fi acolo. va rog daca cineva stie cum pot rezolva dau o bere![]()
ai dat run in compatibility mode?
da, si nu se intampla nimic
in ce sens nu se intampla nimic? pe ce rezolutie e setat cs-ul? ce placa video ai?
incearca un 800x600x16 bits
salut !!!!
Postez aici pentru a ajuta acest USER.
Intra in folderul undei ai instalat cs /cstrike/resource si stergi game_menu.tga si GameMenu
APOI INTRII IN CS
Bafta!!!
Mai bine nu mai postezi deloc, la ce prostii debitezi. Din moment ce "se aud" acele butoane, e clar ca ele exista, dar nu pot fi afisate. Ia sterge tu continutul fisierului GameMenu.res, si misca cursor-ul pe unde ar trebui sa fie acele butoane, sa-mi spui daca se aude ceva. In plus, daca ar fi dupa tine, nu ar fi necesara stergerea fisierului game_menu.tga. Urasc cand vad oameni ca voi care se baga aiurea, ca musca-n lapte, intr-o sectiune in care nu sunt autorizati, si mai dau si sfaturi prostesti. Anyway, vei primi warn.

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)